آیا میخواهید روتین نوشیدن قهوه خود را خلاقانهتر کنید؟ یک کاپوچینوی خوشمزه و کفدار ممکن است به نوشیدنی مورد علاقه جدید شما تبدیل شود. پس با ما همراه باشید. اگر میخواهید بدانید که کاپوچینو دقیقا چیست، یا حتی چگونه میتوانید آن را درست کنید، در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه نوشیدنی کاپوچینو را به شما آموزش دهیم.
یکی از محبوبترین نوشیدنی های ایتالیایی در جامعه قهوه، کاپوچینو است. کاپوچینو یک نوشیدنی گرم است که تا به حال مورد علاقه و تحسین بسیاری قرار گرفته است. کاپوچینو، نوشیدنی قهوهای است که از ترکیب اسپرسو با شیر بخار داده شده و کف شیر تهیه میشود. تهیه یک کاپوچینوی عالی به تجهیزات خاص و همچنین کمی مهارت نیاز دارد. پس اگر مهارت ندارید حتما ادامه مطلب را بخوانید تا حرفهای شوید.
خرید اینترنتی این محصول کاپوچینو ایتالیایی به طور سنتی در فنجانهای 150 تا 180 میلی لیتری (5 تا 6 اونس مایع) سرو میشود و با یک شات اسپرسو، شیر بخار پز و کف شیر تهیه میشود.
از یک قسمت اسپرسو (معمولا دوبل) که با نسبت مساوی شیر بخار داده شده و کف شیر پوشانده میشود. کاپوچینو از تناسب یک سوم تبعیت میکند.
بسیاری از طرفداران کاپوچینو به دلیل انعطافپذیری حجم و مواد تشکیلدهنده از آن لذت میبرند. علاوه بر این، کاپوچینو را میتوان با استفاده از خامه به جای شیر و همچنین طعم دهندههای اضافی مانند شربت یا ادویهجات سفارشی کرد.
کاپوچینو اولین بار در دهه 1700 میلادی در قهوه خانههای وین با عنوان “Kapuziner” ظاهر شد، نام "Kapuziner" نام دیگری برای نوشیدنی است که توسط مردم وین ایجاد شد و از خامه فرم گرفته و ادویه تشکیل شده است.
با این حال، تا دهه 1930 بود که کاپوچینو از خواستگاه ایتالیایی خود تولید شد. به آرامی در کافههای اتریش پخش شد و سپس در نهایت در سراسر جهان، کاپوچینو از آن زمان تاکنون محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
اگرچه کاپوچینو به خودی خود برجسته است، اما چندین عموزاده قهوه دارد که اغلب با آن اشتباه گرفته میشود. برخی از رایجترین نوشیدنیهایی که کاپوچینو با آن اشتباه گرفته میشود، ماکیاتو، کورتادو و فلت وایت هستند. با این حال، برخی از تفاوتهای کلیدی بین این نوشیدنی ها وجود دارد.
یکی دیگر از نوشیدنیهای محبوب اسپرسو، اسپرسو ماکیاتو است که از یک شات اسپرسو و کف شیر تشکیل شده است. حجم آن از کاپوچینو کمتر است، اما شیر بخار پز در آن وجود ندارد. برای درست کردن اسپرسو ماکیاتو یک فنجون (یا یک شات) اسپرسو رو با موکاپات یا دستگاه اسپرسو گرفته و کف فنجان میریزیم. شیر را با نازل بخار دستگاه اسپرسو یا فرنچ پرس فوم گیری میکنیم. روی اسپرسو 1 تا 2 قاشق چایخوری شیر فوم گرفته شده ریخته و یه لکه (مقدار کم) فوم شیر روی نوشیدنی اضافه میکنیم. ماکیاتو غلیظتر است زیرا شیر بخار پز برای رقیق کردن قدرت اسپرسو ندارد.
کورتادو شبیه کاپوچینو است زیرا از اسپرسو و شیر بخار پز تشکیل شده است. با این حال، کورتادو از حدود 2/1 اسپرسو و 2/1 شیر بخارپز تشکیل شده است و حجم آن حدود 4 اونس است (یعنی حدود 2 اونس اسپرسو، 2 اونس شیر بخار پز). برخلاف کاپوچینو، کورتادو هیچ کف شیری ندارد.
فلت وایت یکی دیگر از نوشیدنی های اسپرسوی خوشمزه است که از اسپرسو دلچسب و شیر بخار پز تشکیل شده است. این نوشیدنی نسبت قهوه به شیر بیشتر است و حدود دو شات اسپرسو و حدود 2 تا 3 اونس شیر بخار پز شده با لایه نازکی از فوم شیر در قسمت بالایی دارد.
فلت وایت از نظر مواد تشکیل دهنده شبیه کورتادو است اما در بافت شیر متفاوت است. به دلیل وجود حبابهای فوم شیر از بافت مخملیتری تشکیل شده است. با این حال، فلت وایت نیز به طور قابل توجهی با کاپوچینو متفاوت است، زیرا کف کمتری دارد و بافت فوم متفاوتی دارد.
تهیه کاپوچینو بسیار ساده است، میتوانید از این نوشیدنی در منزل با موکاپات یا دستگاه اسپرسو ساز لذت ببرید.
یک سوم اول فنجانتان را از اسپرسو پر کنید، برای شیرینتر شدن کاپوچینو خود میتوانید به آن شکر اضافه کنید اما چندان متداول نیست. به جای قهوه اسپرسو از قهوه ترک نیز گاهی استفاده میشود که مرسوم نیست.
در این مرحله شیر را در ظرفی گرم کنید و کمی مانده تا جوشیدن شیر، شعله را خاموش کنید. به همان اندازهای که اسپرسو در فنجان ریختهاید، شیر داغ بریزید (جوشیده نباشد).
زیباترین مرحله، اضافه کردن فوم شیر به فنجانتان است، شیر را با نازل بخار دستگاه اسپرسو یا فرنچ پرس فوم گیری میکنیم. آن را با سلیقه و به کمک قاشق روی فنجان قرار دهید. فوم شیر داغ نیز یک سوم پایانی را تشکیل میدهد.
برای نوشیدن کاپوچینو ابتدا کف روی آن را با قاشق بردارید. میتوانید برای خوش طعمتر شدن کف شیر، از پودر شکلات و دارچین استفاده کنید.
این نکته را فراموش نکنید که با سر کشیدن کاپوچینو، قهوه اسپرسو از زیر کف شیر عبور میکند و وقتی به انتهای فنجان برسید، فوم شیر ته فنجان باقی میماند، حالا مشکل، خوردن کف سبکی است که با سروته گرفتن فنجان، پایین نمیآید! "دیگر نمیتوانید از کف شیر لذت ببرید"
برای سرو کردن کاپوچینو میتوانید از دو روش سریع و حرفهای در خانه کمک بگیرید، به این صورت که اول سعی کنید با استفاده از قهوه اسپرسو و شیر این نوشیدنی شگفت انگیز را تهیه کنید، در صورتیکه به اندازه کافی وقت نداشته باشید از ساشههای تک نفره کاپوچینو برای سرو کاپوچینو استفاده کنید که در این صورت طعم واقعی یک کاپوچینو واقعی را زیر زبانتان نچشیدهاید با این حال کاپوچینو بن مانو از طعم دلپذیری برای خوشمزهتر کردن کاپوچینو شما برخوردار است. امیدواریم بهترین طعم از این نوشیدنی بهشتی را نوش جان کنید.
خرید اینترنتی این محصولآیا میخواهید روتین نوشیدن قهوه خود را خلاقانهتر کنید؟ یک کاپوچینوی خوشمزه و کفدار ممکن است به نوشیدنی مورد علاقه جدید شما تبدیل شود. پس با ما همراه باشید. اگر میخواهید بدانید که کاپوچینو دقیقا چیست، یا حتی چگونه میتوانید آن را درست کنید، در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه نوشیدنی کاپوچینو را به شما آموزش دهیم.
یکی از محبوبترین نوشیدنی های ایتالیایی در جامعه قهوه، کاپوچینو است. کاپوچینو یک نوشیدنی گرم است که تا به حال مورد علاقه و تحسین بسیاری قرار گرفته است. کاپوچینو، نوشیدنی قهوهای است که از ترکیب اسپرسو با شیر بخار داده شده و کف شیر تهیه میشود. تهیه یک کاپوچینوی عالی به تجهیزات خاص و همچنین کمی مهارت نیاز دارد. پس اگر مهارت ندارید حتما ادامه مطلب را بخوانید تا حرفهای شوید.
خرید اینترنتی این محصول کاپوچینو ایتالیایی به طور سنتی در فنجانهای 150 تا 180 میلی لیتری (5 تا 6 اونس مایع) سرو میشود و با یک شات اسپرسو، شیر بخار پز و کف شیر تهیه میشود.
از یک قسمت اسپرسو (معمولا دوبل) که با نسبت مساوی شیر بخار داده شده و کف شیر پوشانده میشود. کاپوچینو از تناسب یک سوم تبعیت میکند.
بسیاری از طرفداران کاپوچینو به دلیل انعطافپذیری حجم و مواد تشکیلدهنده از آن لذت میبرند. علاوه بر این، کاپوچینو را میتوان با استفاده از خامه به جای شیر و همچنین طعم دهندههای اضافی مانند شربت یا ادویهجات سفارشی کرد.
کاپوچینو اولین بار در دهه 1700 میلادی در قهوه خانههای وین با عنوان “Kapuziner” ظاهر شد، نام "Kapuziner" نام دیگری برای نوشیدنی است که توسط مردم وین ایجاد شد و از خامه فرم گرفته و ادویه تشکیل شده است.
با این حال، تا دهه 1930 بود که کاپوچینو از خواستگاه ایتالیایی خود تولید شد. به آرامی در کافههای اتریش پخش شد و سپس در نهایت در سراسر جهان، کاپوچینو از آن زمان تاکنون محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
اگرچه کاپوچینو به خودی خود برجسته است، اما چندین عموزاده قهوه دارد که اغلب با آن اشتباه گرفته میشود. برخی از رایجترین نوشیدنیهایی که کاپوچینو با آن اشتباه گرفته میشود، ماکیاتو، کورتادو و فلت وایت هستند. با این حال، برخی از تفاوتهای کلیدی بین این نوشیدنی ها وجود دارد.
یکی دیگر از نوشیدنیهای محبوب اسپرسو، اسپرسو ماکیاتو است که از یک شات اسپرسو و کف شیر تشکیل شده است. حجم آن از کاپوچینو کمتر است، اما شیر بخار پز در آن وجود ندارد. برای درست کردن اسپرسو ماکیاتو یک فنجون (یا یک شات) اسپرسو رو با موکاپات یا دستگاه اسپرسو گرفته و کف فنجان میریزیم. شیر را با نازل بخار دستگاه اسپرسو یا فرنچ پرس فوم گیری میکنیم. روی اسپرسو 1 تا 2 قاشق چایخوری شیر فوم گرفته شده ریخته و یه لکه (مقدار کم) فوم شیر روی نوشیدنی اضافه میکنیم. ماکیاتو غلیظتر است زیرا شیر بخار پز برای رقیق کردن قدرت اسپرسو ندارد.
کورتادو شبیه کاپوچینو است زیرا از اسپرسو و شیر بخار پز تشکیل شده است. با این حال، کورتادو از حدود 2/1 اسپرسو و 2/1 شیر بخارپز تشکیل شده است و حجم آن حدود 4 اونس است (یعنی حدود 2 اونس اسپرسو، 2 اونس شیر بخار پز). برخلاف کاپوچینو، کورتادو هیچ کف شیری ندارد.
فلت وایت یکی دیگر از نوشیدنی های اسپرسوی خوشمزه است که از اسپرسو دلچسب و شیر بخار پز تشکیل شده است. این نوشیدنی نسبت قهوه به شیر بیشتر است و حدود دو شات اسپرسو و حدود 2 تا 3 اونس شیر بخار پز شده با لایه نازکی از فوم شیر در قسمت بالایی دارد.
فلت وایت از نظر مواد تشکیل دهنده شبیه کورتادو است اما در بافت شیر متفاوت است. به دلیل وجود حبابهای فوم شیر از بافت مخملیتری تشکیل شده است. با این حال، فلت وایت نیز به طور قابل توجهی با کاپوچینو متفاوت است، زیرا کف کمتری دارد و بافت فوم متفاوتی دارد.
تهیه کاپوچینو بسیار ساده است، میتوانید از این نوشیدنی در منزل با موکاپات یا دستگاه اسپرسو ساز لذت ببرید.
یک سوم اول فنجانتان را از اسپرسو پر کنید، برای شیرینتر شدن کاپوچینو خود میتوانید به آن شکر اضافه کنید اما چندان متداول نیست. به جای قهوه اسپرسو از قهوه ترک نیز گاهی استفاده میشود که مرسوم نیست.
در این مرحله شیر را در ظرفی گرم کنید و کمی مانده تا جوشیدن شیر، شعله را خاموش کنید. به همان اندازهای که اسپرسو در فنجان ریختهاید، شیر داغ بریزید (جوشیده نباشد).
زیباترین مرحله، اضافه کردن فوم شیر به فنجانتان است، شیر را با نازل بخار دستگاه اسپرسو یا فرنچ پرس فوم گیری میکنیم. آن را با سلیقه و به کمک قاشق روی فنجان قرار دهید. فوم شیر داغ نیز یک سوم پایانی را تشکیل میدهد.
برای نوشیدن کاپوچینو ابتدا کف روی آن را با قاشق بردارید. میتوانید برای خوش طعمتر شدن کف شیر، از پودر شکلات و دارچین استفاده کنید.
این نکته را فراموش نکنید که با سر کشیدن کاپوچینو، قهوه اسپرسو از زیر کف شیر عبور میکند و وقتی به انتهای فنجان برسید، فوم شیر ته فنجان باقی میماند، حالا مشکل، خوردن کف سبکی است که با سروته گرفتن فنجان، پایین نمیآید! "دیگر نمیتوانید از کف شیر لذت ببرید"
برای سرو کردن کاپوچینو میتوانید از دو روش سریع و حرفهای در خانه کمک بگیرید، به این صورت که اول سعی کنید با استفاده از قهوه اسپرسو و شیر این نوشیدنی شگفت انگیز را تهیه کنید، در صورتیکه به اندازه کافی وقت نداشته باشید از ساشههای تک نفره کاپوچینو برای سرو کاپوچینو استفاده کنید که در این صورت طعم واقعی یک کاپوچینو واقعی را زیر زبانتان نچشیدهاید با این حال کاپوچینو بن مانو از طعم دلپذیری برای خوشمزهتر کردن کاپوچینو شما برخوردار است. امیدواریم بهترین طعم از این نوشیدنی بهشتی را نوش جان کنید.
خرید اینترنتی این محصول